2018.Oct.24-27. SASO - Split

SASO

Nemzetközi Építőipari Szakvásár
 Split, Horvátország

 
Tematika

A tengerparti kiállítási központban zajló gyűjtőrendezvény 19. Nemzetközi Építőipari-, Faipari,- Szerszám és Gépipari-, Fémipari-, Kereskedelmi- és a 14. alkalommal megszervezésre kerülő Elektrotechnikai, Energetikai és Távközlési Szakkiállításoknak ad otthont.

A kiállítás helyszíne a Spliti Vásárközpont, amely Split Znjan nevű partszakaszán helyezkedik el. A dalmát tengerpart óriási befektetések helyszíne: a nagy turisztikai objektumok építése mellett jelentős a magáncélú nyaralók építése, átalakítása, bővítése.

Magyarország az 5 legjelentősebb tőkebefektető között foglal helyet Horvátországban, úgy a nagybefektetések (OTP, MOL), mint a magánbefektetők/nyaraló-vásárlók szempontjából is. A legközelebbi kijáratot jelenti az Adriai-tengerhez. Horvátország fontos exportpiacunk, jelentős felvevője a magyar agrártermékeknek és iparcikkeknek, energiahordozóknak. Kétoldalú kereskedelmünk volumene és értéke évről-évre nő, kereskedelmi aktívumunk pedig jelentősen javítja hazánk fizetési mérlegét. Fontosak a közlekedési és az energetikai kapcsolatok, a távvezetékek, egyszóval, nemzetgazdaságaink ezer szállal kötődnek egymáshoz.

Split a dinamikusan fejlődő horvát tengerpart gazdaságilag legjelentősebb városa, ahonnan könnyen elérhetők Bosznia-Hercegovina horvát entitásának gazdaságilag és turisztikailag legfontosabb városai is.

Horvátországi ranglétrán a SASO az egyik legjelentősebb építőipari, fa- és fémipari, szerszám és felszerelés, energetika és telekommunikáció, valamint kereskedelmi és KKV kiállítása.

 
Videó
 
 

Bővebb információ kérése

Amennyiben további információra van szüksége a kiállítással kapcsolatban, küldjön e-mailt kollegánknak.

Kiállítási Kategóriák