Bemutatkozás

1992-ben alakultunk szegedi székhellyel. Immár két évtizede szervezzük hazai cégek,dd kis- és középvállalkozások megjelenését a közép-kelet-európai és a balkáni piacokon. Szolgáltatásaink között a kezdetek óta megtalálható a külpiacok feltérképezése, a piacralépéshez szükséges feltételek felmérése, potenciális partnerekkel való kapcsolatfelvétel, ajánlatok kialakításában való közreműködés, ezáltal a magyar vállalkozások nemzetközi versenyképességének növelése.

1996 óta, szervezőtársaságunk a legjelentősebb vásárok képviseleteként, a vásárok hivatalos árain dolgozik: Romániában a Romexpo Vásárközpont, Szerbiában a Belgrade Fair, Montenegroban a Jadranski Sajam, Újvidéken a Novosadski Sajam, Bulgáriában a Plovdivi Vásárközpont, Macedóniában a Skopje Fair, Bosznia-Hercegovinában a Mosztári Vásárközpont, Görögországban a Helexpo, Lengyelországban az MTP Poznan Vásárközpont képviseleteként.

A megjelenés hatékonyságát az adott országokban foglalkoztatott képviseleti, szervezői hálózatunkkal, cégünk személyes tapasztalataival, piaci ismereteivel illetve a hazai és külföldi külképviseletekkel, kamarákkal, szakmai szervezetekkel együttműködve, a magyarországi piaci helyzet ismeretével fokozzuk. Kapcsolatokat tartunk fenn a magyar gazdaság irányítóival, az üzleti partnereinkkel, a szakmabeliekkel és a külföldi hivatalos szervezetekkel, társaságokkal, például a World Trade Center hálózattal.

2008. június 14-től szeptember 14-ig az Expo Zaragoza 2008 - Víz és fenntartható fejlődés Szakvilágkiállítás magyar pavilonjának üzemeltetői voltunk

2016-ban szervezésünkben 22 országban 34 rendezvényen 248 cég jelent meg kiállításainkon 3.216 m2-en.

Munkánk jellemzője a full service (szervezés, piaci alapinformációk, külpiaci tanácsadás, tájékoztatás a támogatási lehetőségekről, direct mail, reklámtevékenység a célországokban is, arculat- és látványtervezés, standépítés, grafika, helyszíni szolgáltatások, áruszállítás, spedíció, szállásfoglalás, közönségprogramok, a rendezvények utókezelése).

Személyi és tárgyi feltételeink kiválóak: képzett és gyakorlott szakemberekkel, korszerű számítástechnikai, informatikai háttérrel rendelkezünk. Munkánk sikerét segítik a megfelelő technikai eszközök illetve az itthoni és az említett országokban élő munkatársak nyelvismerete és kapcsolatrendszere.

2007-től a világ vezető kiállításszervezője, a Reed Exhibitions, valamint 2011-től az ITE Group magyarországi képviseletei vagyunk.

2015-ben közel 30 rendezvényen tervezzük a részvételt a képviselt területeken. Részletes programunk az Éves program menüpont alatt érhető el.

Kiállítási Kategóriák