NKFIH_HU.png

Kedvezményezett neve: Mac-Line Hungary Kiállításszervező Korlátolt Felelősségű Társaság

A projekt címe: Egyedi online regisztráció fejlesztése a MacLine Kft.-nél

A projektazonosító száma: 2020-1.1.1-KKV-START-2020-00214

Támogatási összeg: 17 940 000 Ft

 

A projekt leírása:

A technika jelenlegi állásának ismeretében ez egy hiánypótló tevékenység, mely esetében a kifejlesztett szoftverfejlesztés saját know-howként kerül alkalmazásra a fejlesztés során.

Alapvető ötletünk egy olyan számunkra nagyon is szükséges online szoftver fejlesztése, amely megkönnyítené a regisztrációt (érintésmentessé tenné) egyes konferenciákon és kiállításokon, valamint jegy értékesítésre is alkalmas.

Az új rendszer bevezetésével a rendezvények kötelező regisztrációs folyamatainak ideje töredékére csökken, a résztvevők egymással való érintkezése teljesen elhagyható (hosszas regisztrációs folyamatok, tollak kézből-kézbe adása). A vállalkozás hatékonyabb működését elősegítő rendszer (szoftver) megkönnyíti a szervezési folyamatokat – csökken az egyes résztvevőkre fordított egyeztetési idő, ezáltal az adott kolléga munkaterhelése, melynek eredményeként a megmarad erőforrások több rendezvény egyidejű szervezését és bonyolítását, ezáltal hosszabb távon több megrendelés teljesítésére, nagyobb árbevételre számítunk.

A program a projekt fizikai befejezésével használatba kerül, tesztelése a projekt időtartalma alatt elindul.

Cégünk több évtizede foglalkozik szakmai rendezvények szervezésével, évről évre figyelemmel kísérve a piaci változásokat, trendeket. A koronavírus helyzet előtt is már megjelent az igény az új online lehetőségek kiaknázására. Cégünk már több rendezvényen sikerrel alkalmazott olyan szoftveres megoldásokat (eddig bérelve a felületet), amellyel a részvevők előzetes regisztrációt tehettek és üzleti partnertalálkozókat jegyeztek elő.

Tevékenységünkben évente két nagyobb olyan rendezvénnyel (Magyarországon megrendezett nemzetközi konferenciák) melyeknél cégünk egy-egy állami szervezet megbízott kivitelezője-szervezőjeként vesz részt a programok megvalósításában. Ezekben az esetekben a már meglévő szoftverünk felhasználásának díját számítanánk fel a megbízóink felé (alkalmanként a várható résztvevői létszám függvényében – 1,5 – 3 M Ft értékben). Mindezzel együtt igyekszünk a kisebb rendezvényeken (nemzeti bemutatkozások külföldi eseményeken) is ösztönözni megbízóinkat a rendszer használatára (ezekben az esetekben 5-700.000 Ft értékű bérleti szerződés keretében).

 

A projekt megvalósításának tervezett fizikai befejezése: 2022.06.30.