top of page

PARTNEREINK

A Mac-Line Hungary Kft. kiemelt együttműködő partnerei

ced_PNG.webp
hepa_PNG.webp
amc_logo.jpg
ivsz_PNG.webp
nak-logo-2017.png
1-0.png
husrb.png
Trade-magazin-logo-5x.jpg
logo-footer.png

Online rendezvény-adatbázisok

eventseye.jpg
bootlogo.png
tofairs1.png

CED

Magyarország közép-európai exportösztönzési és gazdaságfejlesztési törekvéseinek operatív megvalósítását a Külgazdasági és Külügyminisztérium intézményeként a CED Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft. látja el teljeskörűen.

HEPA

A HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség Nonprofit Zrt. célja, hogy professzionális szolgáltatásokkal és ösztönző eszközökkel segítse a magyar vállalkozások külföldi piacra lépését.

AGRÁRMARKETING CENTRUM

Az Agrármarketing Centrum aktív szerepet tölt be a magyar agrárium és élelmiszergazdaság versenyképességének és üzleti eredményeinek javításában, beleértve az agrár- és élelmiszeripari kkv-szektort is.

IVSZ

Az IVSZ az informatikai, távközlési és elektronikai iparágak közös platformja. A digitális gazdaság fejlődésének előmozdítója. A közvetlen üzleti célok felett álló ügyek, iparági és társadalmi érdekek képviselője.

NEMZETI AGRÁRGAZDASÁGI KAMARA

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara feladata a hazai agrár- és élelmiszerszektor erősítése, érdekeinek érvényesítése, a magyar élelmiszerek versenyképességének támogatása, továbbá a szaktanácsadás, ezen kívül gyors, pontos és megbízható információk eljuttatása a gazdálkodókhoz.

 

MAGYAR-UKRÁN KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA

A Magyar-Ukrán Kereskedelmi és Iparkamara tagvállalkozásai egy olyan üzleti közösség részei, amely elsődleges céljául tűzte ki a magyar termékek piacra juttatását Ukrajnában, a magyar-ukrán gazdasági kapcsolatok fejlesztését, a magyar és ukrán vállalkozások korrekt tájékoztatását és segítését egymás piacainak megismerésében és a termékek piacra juttatásában.

MAGYAR-SZERB KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA

A Kamara kiállításokon való vállalkozói részvételt, megjelenést, üzleti találkozókat szervez, közreműködik üzleti partnerközvetítésben, egyesületi konferenciákat, szakmai megbeszéléseket és egyéb rendezvényeket szervez.

TRADE MAGAZIN

A Trade Magazin a napi fogyasztási cikkek piacával foglalkozik. Üzleti döntéshozók számára készül. Fókuszba a gyártót és a számára legfontosabb értékesítési csatornákat helyezik: a kis- és nagykereskedőket, valamint a HoReCa egységeket.

 

FELICITER

A Feliciter Kiadó Kft. több, mint két évtizede van jelen gazdasági kiadványaival a külpiacokon. A HÍD-lapcsoport különböző nyelveken megjelenő magazinjai Magyarországot, a magyar gazdaságot és a külföldi partnereket kereső magyar cégeket, vállalkozásokat mutatják be a külországbeli üzletembereknek.

EventsEye

Ingyenes online adatbázis szakkiállításokkal, kiállításokkal, konferenciákkal és üzleti eseményekkel a világ minden pontjáról. Az események áttekinthetőek iparág, időpont, helyszín és szervező alapján.

10times

A 10Times a világ egyik legnagyobb globális üzleti eseményeket összegyűjtő online platformja, legyen szó szakkiállításról vagy konferenciáról. Az oldal lehetővé teszi az események szervezői számára, hogy egyetlen platformon mutassák be rendezvényeiket a kívánt célközönségüknek.

toFairs

A toFairs kiállítás-adatbázisa jelenleg nem elérhető.

bottom of page