top of page

SZOLGÁLTATÁSAINK

20200718AmstredamF01-D0001.jpg
Kiállításszervezés

 

Cégünk alapvető tevékenysége 30 éve a magyarországi cégek exporttevékenységnek elősegítése, fellendítése. Jó kapcsolattal rendelkezünk a balkáni térség legjelentősebb kiállítási központjaival, valamint számos nyugat-európai és tengerentúli külföldi kiállítási központtal, melyek jó részének hivatalos magyarországi képviselete vagyunk. Segítségünkkel a magyarországi cégek mindig a számukra legalkalmasabb módon tudnak részt venni egyes rendezvényeken.

Pályázati tanácsadás

 

A nemzetközi kiállításokon való részvételek pénzügyi támogatására számos forrás áll rendelkezésre az exportorientált vállalkozások számára. A jövőben pályázható kiírásokról kollégáink tájékoztatást nyújtanak partnereink számára.

A Mac-Line Hungary Kft. a balkáni lehetőségek jobb megismeréséhez friss gazdasági híreket, útleírásokat, tanácsokat, menetrendeket és térképeket kínál.

logogo.JPG
SEMS - B2B Rendezvénytámogató Szoftver

 

A biztonságos rendezvény management rendszer (SEMS – Safety Event Management System), megkönnyíti a konferenciák, kiállítások lebonyolítását – érintésmentessé  ezáltal biztonságossá teszi az egyes lépéseket. A rendszer módszertanában és alkalmazott eszközrendszerében egyedi a piacon. A szolgáltatásunk komplexitása, egymást követő lépéseinek alkalmazása újszerű, jelenleg a piacon nem ismert. A technika jelenlegi állásának ismeretében ez egy hiánypótló tevékenység, mely saját know-howként kerül alkalmazásra. A rendszer összefogóan kíséri végig egy-egy gazdasági esemény szervezési folyamatait, megvalósítását és utánkövetését is. A megvalósítás során teljes érintésmentességet biztosít – nagy létszámú és sok összetevős programban (beléptetés, szakmai programok, B2B tárgyalások, étkezés, további azonosítási pontok). A szoftver innovatív, mert jelenleg a piacon található hasonló szoftveres megoldások csak részfeladatok teljesítésére alkalmasak.

A fejlesztőcsapatnak köszönhetően telefonos applikáció segítségével kényelmesen, praktikus funkciókkal ellátott alkalmazás érhető el okostelefonokra és tabletekre is, a hatékonyságot növelve.

bottom of page