top of page

SZOLGÁLTATÁSAINK

20200718AmstredamF01-D0001.jpg
Kiállításszervezés

 

Cégünk alapvető tevékenysége 30 éve a magyarországi cégek exporttevékenységnek elősegítése, fellendítése. Jó kapcsolattal rendelkezünk a balkáni térség legjelentősebb kiállítási központjaival, valamint számos nyugat-európai és tengerentúli külföldi kiállítási központtal, melyek jó részének hivatalos magyarországi képviselete vagyunk. Segítségünkkel a magyarországi cégek mindig a számukra legalkalmasabb módon tudnak részt venni egyes rendezvényeken.

logogo.JPG
SEMS - B2B Rendezvénytámogató Szoftver

 

A biztonságos rendezvény management rendszer (SEMS – Safety Event Management System), megkönnyíti a konferenciák, kiállítások lebonyolítását – érintésmentessé  ezáltal biztonságossá teszi az egyes lépéseket. A rendszer módszertanában és alkalmazott eszközrendszerében egyedi a piacon. A szolgáltatásunk komplexitása, egymást követő lépéseinek alkalmazása újszerű, jelenleg a piacon nem ismert. A technika jelenlegi állásának ismeretében ez egy hiánypótló tevékenység, mely saját know-howként kerül alkalmazásra. A rendszer összefogóan kíséri végig egy-egy gazdasági esemény szervezési folyamatait, megvalósítását és utánkövetését is. A megvalósítás során teljes érintésmentességet biztosít – nagy létszámú és sok összetevős programban (beléptetés, szakmai programok, B2B tárgyalások, étkezés, további azonosítási pontok). A szoftver innovatív, mert jelenleg a piacon található hasonló szoftveres megoldások csak részfeladatok teljesítésére alkalmasak.

Pályázati tanácsadás

 

A nemzetközi kiállításokon való részvételek pénzügyi támogatására számos forrás áll rendelkezésre az exportorientált vállalkozások számára. A jövőben pályázható kiírásokról kollégáink tájékoztatást nyújtanak partnereink számára.

A Mac-Line Hungary Kft. a balkáni lehetőségek jobb megismeréséhez friss gazdasági híreket, útleírásokat, tanácsokat, menetrendeket és térképeket kínál.

Karton asztalok és tárgyalók.png
Karton és APET stand installációk

 

A termékeink 100%-ban újrahasznosított alapanyagokból készülnek (hullámkarton, újrahasznosított műanyagok, PVC, valamint újrahasznosított szövött, nyomtatható textilek). A berendezési tárgyak (dekorációk, irodabútorok, installációk, szobrok, kiegészítő elemek, paravánok, totemek, árubemutatók, gyűjtődobozok, dekorációs falak) kialakításakor igyekeztünk formabontó, variábilis, moduláris egységeket kialakítani, amelyek együttes felhasználásával egy modern és környezetbarát enteriőr alakítható ki. A termékek előállítása és megsemmisítése (szelektív hulladékgyűjtés) egyaránt környezetbarát, gazdaságos, így is csökkentve az ökológiai lábnyomot, amit magunk után hagyunk.

bottom of page