top of page

Külpiacra jutási támogatás

nemzeti_Exportvedelmi_program.jpg

Köszönjük a Külgazdasági és Külügyminisztérium és a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség Nonprofit Zrt. támogatását.

 

Pályázati azonosító: EXP2020-NEP-000034

Pályázat címe: SEMS – Safety Event Management System bevezetése külpiacon

Projekt időtartama: 2020.09.01-2022.11.30.

Támogatási összeg:  47 028 000 Ft

Pályázat tartalma: 

A biztonságos rendezvény management rendszer (SEMS – Safety Event Management System), megkönnyíti a konferenciák, kiállítások lebonyolítását – érintésmentessé ezáltal biztonságossá teszi az egyes lépéseket. A dendszer módszertanában és alkalmazott eszközrendszerében egyedi  a piacon. A szolgáltatásunkkomplexitása, egymást követő lépéseinek alkalmazása újszerű, jelenleg a piacon nem ismert. A technika jelenlegi állásának ismeretében ez egy hiánypótló tevékenység, mely saját know-howként kerül alkalmazásra. A rendszer összefogóan kíséri végig egy-egy gazdasági esemény szervezési folyamatait, megvalósítását és utánkövetését is. A megvalósítás során a teljes érintéssmentességet biztosít – nagy létszámú és sok összetevős programban (beléptetés, szakmai programok, B2B tárgyalások, étkezés, további azonosítási pontok). A szoftver innovatív, mert jelenleg a piacon található hasonló szoftveres megoldások csak részfeladatok teljesítésére alkalmasak.

Potenciális vásárlónak a környező országokban működő kisebb vásárszervező cégeket, és esetleg nagyobb kiállítási központokat tekintjük. Célterületünk, a korábban kialakult jól működő üzleti kapcsolatainkra alapozva, Ukrajna, Románia és Szerbia.

Terveink szerint a projekt során megrendezésre kerülő külföldi kiállításokon, és a tervezett önálló bemutatókon nagy számú érdeklődésre, potenciális vásárlókra tehetünk szert.

bottom of page